KEZDŐLAP / Szolgáltatásaink / Pirotechnikai megoldások / Alsys-2000 AT Táskavédelmi berendezés

Cégünk hosszabb ideje foglalkozik pénz-érték- és személyvédelmi berendezések gyártásával és forgalmazásával, valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal. Az e téren szerzett gazdag tapasztalatokat kamatoztatva olyan sokrétűen felhasználható, minden ismert reális igényt kielégítő eszköz-családdal vagyunk jelen a piacon, mely remélhetőleg megnyeri az Önök tetszését is.

Bőr pénzszállító táska

Bőr pénzszállító táska

Ütésálló műanyag pénzszállító táska

Ütésálló műanyag pénzszállító táska

Az Alsys-2000 AT a táskában történő pénz, illetve érték szállítást teszi biztonságossá. Az egyes kiviteli formáiban a pénz forgalomba hozatalra alkalmatlanná tevő megfestésén túl a támadó személy elriasztására is alkalmas.

Az Alsys-2000 AT egy külön erre a célra kifejlesztett, elegáns, jó minőségű, két számzáras, valódi bőr női, vagy férfi aktatáskába, rendkívül strapabíró, ütésálló PELI műanyag táskába, vagy pilótatáskába építjük be oly módon, hogy az semmiképpen nem zavarja meg a táska rendeltetésszerű használatát. Az egyes kialakítási változatokat a típusjel utáni további / és betűjel különbözteti meg.

A táskavédelmi berendezés használata

A táska pénzzel való feltöltése után indulás előtt célszerű a számzárakat elforgatni, hogy a táska esetleges elrablása után ne lehessen gyorsan kiüríteni a táskát, és a bankjegyek befestése hatékonyabb legyen.

A védelmi rendszer aktivizálását egy újszerű, csuklópántos, kihúzószálas megoldás biztosítja, melyben a pénzszállító személyt és a táskát egy megadott határig szabadon kihúzható kihúzószál köti össze. Normál, szállítási helyzetben a kihúzószálat a táskában lévő felcsévélő mechanizmus enyhén feszesen tartja. Ez a szállító személy és a táska között mintegy 80 cm-es szabad eltávolodási lehetőséget biztosít. Amennyiben vagy a kihúzószálat elvágják, az aktivizálás azonnal megtörténik. esetén Amennyiben a táskát erőszakkal kitépik hordozója kezéből, azaz az eltávolodás a fenti értéket meghaladja, úgy a szakítószál akadálytalanul kicsúszik a táskából, és azonnal elindítja az aktivizásási folyamatot. A szakítószál elvágása esetén a megmaradt szál automatikusan befut a táskába és a riasztás ugyanúgy bekövetkezik.

Alsys-2000 AT Táskavédelmi berendezés

Alsys-2000 AT Táskavédelmi berendezés

A védelmi rendszer aktivizálása esetén, a táska pirotechnikai eleme működésbe jön, nagymennyiségű piros füstköd képződik, mely intenzíven, forgalomba hozatalra alkalmatlanná tevő módon megfesti a táska tartalmát. Ugyanakkor a beépített sziréna jelzi is a környezet felé a támadás tényét.

Különleges felhasználói igény esetén a pirotechnikai festőanyag csak a táskából kifelé áramlik, valójában nem festi meg a benne szállított bankjegyeket, de a kiáramló nagymennyiségű piros füst elriasztja a támadót a táska megszerzésétől, mivel azt gondolja, hogy már csak festett, tehát használhatatlan bankjegyeket zsákmányolhat. Természetesen lehetőség van a két festési mód kombinációjára is .

Ugyancsak különleges felhasználói igény esetén az Alsys-2000 AT táskavédelmi berendezés kommunikációs egységgel is ellátható, amely támadás esetén a támadás tényéről, GPS opció esetén a támadás helyszínéről is jelzéseket küldhet egy folyamatosan üzemelő távfelügyeleti központba, amely így azonnal értesül a támadásról és a monitorján megjelenő digitális térképen viszonylagos pontossággal láthatóvá válik a támadás helyszíne és a táska mozgása is nyomon követhető mindaddig, amíg azt erőszakos roncsolással meg nem semmisítik.

A táskavédelmi berendezés semmiféle kezelést, karbantartást nem igényel. A beépített hosszú élettartamú lítium elem legalább három évig megbízhatóan biztosítja a megfelelő működést. Javasoljuk évente egy alkalommal a biztonságérzet fenntartása érdekében egy ellenőrző vizsgálat elvégzését, melyet társaságunk az ország bármely részén, szerény díjazás mellett kész elvégezni.

Az Alsys-2000 vagyonvédelmi Kft. az Alsys-2000-AT táskavédelmi berendezés kifejlesztője, kizárólagos forgalmazója. A berendezés gyártása szigorúan ellenőrzött körülmények között történik. A terméket több pénzintézet és pénzszállítással foglalkozó társaság is alkalmazza.

Típusváltozatok: Alsys-2000 AT táskavédelmi berendezés, /B bőr, férfi diplomatatáska, /P pilótatáska, /M ütésálló műanyag táska, /K csak kifelé festő, /BK ki és befelé festő, /G kommunikációs egységgel ellátott, /GP kommunikációs egységgel és műholdas helyzet- meghatározással ellátott kivitel.