Flotta pozíció megjelenítése az AlCenter felületen

Flotta pozíció megjelenítése az AlCenter felületen

Flottairányítás

 Az Alsys-2000 Vagyonvédelmi Tervező és Szolgáltató Kft. AlCenter adatgyűjtő, feldolgozó szerverközpontja az internetes GPS jármű, illetve szállítmány követésen túl, kiemelten alkalmas teljes járműflották logisztikai és vagyonvédelmi felügyeletére, irányítására.

A szokásos nyomkövetési funkciókon túl olyan értéknövelt szolgáltatásokkal is rendelkezik, amelyek nagy mértékben megkönnyítik a járműflották irányítóinak munkáját

Ezek például:

A beépítésre kerülő fedélzeti rendszer egyéb jellemzői:

A Flotta, pozíció, vagy útvonal mód kiválasztásakor az adott felhasználó teljes flottájának a legutolsó pozíciói, illetve a kijelölt időtartományban megtett útvonalai kerülnek megjelenítésre. Az időtartományban megtett útvonalak eleje sötétbarna, a vége sötétkék, a haladási irány megjelenítése érdekében. Ebben a megjelenítési módban lehetőség van, az összes járművet tartalmazó mező egyetlen járművének egy rákattintással történő kijelölésre is. Ebben az esetben a kijelölt jármű útvonala lilából – rózsaszínbe változó színnel kiemelve kerül megjelenítésre. Annak érdekében, hogy egy több járművet tartalmazó flotta útvonalai a térképen kiemelkedve látszódjanak, a nagyobb (több km) léptékű térképszelvények kevésbé kontrasztos, transzparens formában kerülnek megjelenítésre, de a térképszelvény nagyításakor, amikor már az utcanevek is olvashatóak és többnyire csak egy jármű útvonala látszik, a térkép a teljes kontraszttal kerül megjelenítésre.