KEZDŐLAP / Vagyonvédelem / Bankrablás

17
Sze
2015
  • alsys - bank - bankrablás - bankvédelem. pénz - fegyveres rabló - füst - pénzintézet - piros - rablás - rabló - vagyonvédelem - védelem -

ISMÉT JÓL VIZSGÁZOTT AZ ALSYS VAGYONVÉDELEM!

Társaságunk, az ALSYS-2000 Vagyonvédelmi, Tervező és Szolgáltató Kft. több magyarországi pénzintézet védelmét látja el saját fejlesztésű, speciális bankvédelmi eszközzel. A fejlesztés során a nemzetközi tapasztalatokat és a hazai specialitásokat is figyelembe vették mérnökeink.


Az idei első megmérettetésünk 2007. január 5-én volt, amikor Budapesten, az Andrássi úton bankrablás történt.

A fegyveres rabló ugyan megszerezte és zsebeibe tömködte a csaknem három millió forintot, de nem számolt azzal, hogy egy nála intelligensebb rendszer figyeli tevékenységét. Ezért aztán, amikor zsebében a rabolt pénzzel, elegánsan kiment az utcára, nem is gondolta, hogy a rablási esemény folytatódik. Sőt, a bankvédelem szempontjából valójában még csak most kezdődik!

A hasonló rendeltetésű külföldi eszközöknél lényegesen alacsonyabb költségekkel beszerezhető Alsys-IBJCS bankvédelmi rendszer intelligens elektronikai rendszere ugyanis észleli a történteket és nem engedi meg, hogy a rabolt pénz felhasználható legyen. Nem sokkal a pénzintézet elhagyása után a zsákmányt hirtelen sűrű, piros füst borítja be, ami tartósan megfesti a bankjegyeket és annak környezetét.

Most is ez történt. A rabló azonban ezúttal duplán peches volt.

Nemcsak a piros füst okozott neki kellemetlenséget, hanem egy véletlenül arra járó rendőr is, aki az egyik pénzintézeti alkalmazott segítségkérésére azonnal elkapta a rablót. Az esetről részletesen beszámolt az RTLKLUB híradója is.

Rövid részlet a híradóból (4,3MB)